Ingen tid

Ja idag kom jag äntligen till arbetsförmedlingen på rätt dag iaf. Haha väl där så fick jag ganska mycket bra information. Det var faktiskt ett intressant möte. Jag fick bland annat genska många intressanta tips på jobb, ja åkte bland annat bort till ett ställen och jag blev intervjuad direkt på plats. Får hoppas på det bästa. De skulle höra av sig i slutet på nästa vecka :)

Efter det så åkte vi till netonnets lagershop för att köpa ett minneskort till våran playstation 2. Så nu kan vi börja spara spelen så vi inte beöver börja om från början varje gång ;) haha. Blir lite roligare då :) De har en himla massa saker där och jag tyckte faktiskt att de är billigare där en på andra ställen.

Nu ska jag städa och laga mat.

Förlåt att bloggen är så dåligt uppdaterad just nu men jag har ganska mycket att göra med jobbsökning och annat, men håll ut. Det kommer bättre dagar!

Hahaha

Ja denna dagen började bra. Jag har sovit jättedåligt i natt för att min mage har bråkat med mig. Sen gick jag äntlingen upp vid 10 för att jags kulle till arbetsförmedlingen till halv 11. Jag klädde på mig och sätte mig i bilen och åkte iväg. Halvvägs dit ser jag att det inte är den 28 idag utan den 27. Hmmm affffff. Jag åker hem igen och är ganska sur! Men så blir det ibland.

Så får vi se hur resten av dagen blir, haha :)

Ja du!

Hej bloggen.
Det där med att jag skulle börja blogga bättre är jag kom hem från örebro visade sig ju inte alls vara sant.
Efter att jag hade skivit det sista inlägget så tvärslocknade jag på soffan och vaknade tre timmar senare då Habibi skulle komma hem från jobbet. Haha så det kan gå ibland ;)

Sen i morse vaknade jag av att en kompis ringde mig och ville träffa mig, så hemme har jag varit med hela dagen idag, kom hem halv nio. Men det ver det verkligen värt. Love you, gumman. Du kan alltid ringa mig det vet du :)

Så nu sitter jag här och är riktigt trött i huvudet och slut ;) Ska läsa lite bloggar och sedan krypa ner under täcket med en film tror jag :)

I morgon är Habibi ledig så då ska vi gå på stan, ska bli riktigt kul! :D


Hemma

Hej bloggen, nu är jag hemma från Örebro igen. Det har varit väldigt lite bloggande de senaste dagarna pga att jag jag inte har haft tillgång till dator så mycket under helgen, men nu ska det bli ändring på det. Ingenting ska kunna hindra mig från att blogga ;)

I förmiddags så var jag på en intervju(stavning) för ett jobb som servitris. Det gick ganska bra tycker jag. Jag ska provjobba en dag på fredag så får vi se vad de tycker om mig. Jag har ju inte jobbat med det tidigare så vi får hoppas det går bra. Det är ju ett jobb och jag kommer tjäna pengar så jag ska göra mitt bästa. Sen får vi se hur långt det räcker. Önska mig lycka till!

Efter det så åkte jag och fotade mig till legetimationen, varför blir alltid id/pass foton så konstiga :O man ser antingen ut som ett spöke eller så ser man ut som en kriminell :P Jag såg nog ut som en blandning av båda :P


Nu måste jag göra mat för jag har inte ätit på hela dagen, byebye

Örebro

Det har inte blivit så mycklet bloggskrivande på sista tiden, anledningen till det är att jag är i örebro och har inte min laptop med mig. Men jag har det jättemysigt här med mina  och Habibi's örebro kompisar ;)

I går var jag med Tea och vi hade en mysig filmkväll! Vi kollade på riktiga tjejfilmer :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag tror att jag, Tea och Sanna ska hitta på något roligt! Jag bloggar så fort jag får tag på en dator igen!
Kram
Jag är med i en till veckans blogg tävling!!  På Fridas foto !

Rösta på mig här! Rösta på mig här! Rösta på mig här!

Jag är nummer två!

Bananer :P

Jag bloggen, dagen idag har varit väldigt låång. Det började med att arbetsförmedlingen ringde Habibi klockan halv tio för att de ville att han skulle åka och lämna några papper hos dem. Så vi fick åka och fixa pappren och sedan åka och lämna dem. Detta tog ganska lång tid för att alla skulle jäklas med oss idag!! Sedan blev de relativt nöjda och vi kunde åka hem i en halvtimme tills Habibi skulle jobba.
Samtidigt som vi körde han till jobbet så skulle vi åka och handla lite mat. Pappa ringde som alltid till våran granne för att fråga om hon ville ha något från affären, för att hon inte har någon bil för tillfället. Det visade sig att hon ville ha bananer. Jag vi åke och handlar det vi ska och går till kassa, som vanligt är det låååång kö i kassan. Vi kommer hem och sätetr in maten i kylen, och pappa ska gå över till grannen med bananerna, men tror ni att vi handlade några bananer. NEJ! Vi får så klart åka tillbaka till affären, för att pappa tycker att det var så pinsamt att han frågade om hon ville ha något och hon säger bar bananer, och sen glömmer vi det. Typiskt oss egentligen. :P Vem får stå i den lååånga kön i affären igen tror ni, bara för bananer!!!

Har inte ni också tyckt också att de stora matafförerna som willys, ica maxi och dem skulle ha snabbkassor som IKEA har. Ni vet kassor för max 15 varor. För vi som bara hade bananer men vill åka till en billigare affär en konsum, vi ska stå i en lång kö tillsammans med dem som har en hel proppad vagn med saker. Ibland händer det ju att man åker dit för att bara handla lite smått (willys ligger närmast för oss) men vi hamnar ofta i kassor med massa fulla vagnar framför. Ska man åka till en affär långt bort och med mycket dyrare saker för att skippa kön. Fixa snabbkassor willys!!!!

15 sätt att förstöra en flygresa

1. Gå igenom statistiken för flygkraschser högt och tydligt.

2. Fråga flygvärdinnan vart stoppknapparna sitter, alternativt fall dom kan veva ner rutan på grund av värmen.

3. Fråga varje minut ifall ni är framme snart.

4. Kommentera allas utseende på planet.

5. Försök få igång en allsång.

6. Gå runt och fråga om bidrag till alkoholiserade piloternas fond, lyckas detta köp en whiskey till piloterna.

7. Gå på toa och kom sen tillbaka och beskriv i detalj hur det var. Avsluta med ”jag har det på band om nån vill se!?”

8. Insistera på att få gå fram och se på pilotens körkort.

9. Försök att få passagerarna att göra revolt mot besättningen.

10. Övertyga alla att du är Usama bin Ladins syskon.

11. Stirra blint på grannes mage konstatera efter 15 min att han behöver banta.

12. Skrik högljutt att nu är slutet nära — innan planet har lyft.

13. Dela ut psalmböcker till samtliga och sjung grymt dåligt. Predika sedan om att präster och dörrvakter borde slippa skatt.

14. Be om att få hålla flygvärdinnans hand under turbulensen. Avsluta med "vill du gifta dig med mig".

15. Dra skämt och skratta innan poängen kommer.

Hahahhahahahaha, var detta hur roligt som helst eller är det bara jag som har dålig humor. Försök tänk er att ni sitter på planet med denna tokiga männsiska som gör allt detta :P


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR I VECKANS BLOGG!!


Jag är med i veckans blogg!!!!

JAG ÄR EN AV FINALISTERNA I VECKANS BLOGG HOS FRIDA HJÄRTA KEVIN!! SNACKA OM ATT JAG BLEV GLAD!

Om ni vill göra mig ännu gladare så snälla gå in och rösta på mig :) Jag skulle verkligen vilja vinna!

Ni kan rösta här!

Jag är nummer 15, så snälla rösta på mig, jag skulle verkligen uppskatta det! :D


Ps.Om ni röstar på mig så kan ni kommentera detta inlägget så får alla söta människor som röstat på mig en länk i ett inlägg hos mig :)

Mina favvo bloggar

Som dessa dagar när solen aldrig vill titta fram så kanske man surfar runt på olika bloggar. Så här är mina tips på bloggar man inte ska missa :) Jag har säkert glömt någon men här är de iaf :

1. Blondinbella Jag tycker att hon är en väldigt bra bloggare. Hon är stark och målmedveten och gör ett riktigt bra jobb med sin blogg.

2. Kenza Hon skriver riktigt bra och så verkar hon vara en så gullig och omtänksam tjej.

3. Stina-Lee Den tjejen har verkligen båda fötterna på jorden. Hon är rolig och skriver verkligen intresanta texter på sin blogg.

4. Fridas foto En ny favvo blogg som jag har hittat ganska nyligen. Hon har så himla snygga bilder och bra innehåll i bloggen.

5. Egonia Hahahaha, ja det är nog de bästa orden för att förklara innehållet i denna bloggen. Det är en humorblogg och hon lyckas faktiskt vara rolig! Hon kombinerar "vanliga inlägg" med humorinlägg.

6. Steephii Det här är en annan ny favvo blogg. Den handlar om en 15 årig tjej som nyss har blivit mamma. Jag gillar bloggen för hon skriver bra inlägg om livet som tonårsmamma.

7. Foki En gullig rosa blogg. Hon skriver sina gulliga inlägg om allt från japan och hello kitty till shopping.

8. Khalid  Han har en grymt bra blogg med en massa fina bilden, och så gör han skitsnygga bloggdesigner också.

Klumpiga jag

Jag är bara för bäst. Ni ska veta att jag är väldigt klumpig av mig, jag tappar allt och kommer åt allt.

Idag tex så gick jag gå förbi hårborsten som låg på en byrå. Första gången stöter jag till den med armen så den ramlar ner, sen lägger jag upp den igen lite snyggt sådär. Men märker jag att det ligger en hårsnodd på golvet som jag vill ta upp, men då märker jag inte att borsten ligger lite utanför kanten så då stöter jag till den med ryggen när jag ska ta upp hårsnodden så den ramlar ner igen. Då blev jag riktigt sur och började svära men det blev inte bättre för jag slog i ena tån i byrån och tappade borsten ur handen igen. Tån började blöda och usch vad sur jag blev. Men borsten var glad för den låg kvar på golvet! Dumma borste, jag ska köpa en ny! Haha

Behöver jag tillägga att jag tappade ut mitt juice glas över min fina nya matta, Jag hade själv ställt glaset på golvet för att det inte fanns någon plats på bordet. Smarta jag tänkte att om jag ställer det på redan fulla bordet så kommer det bara tappas. Men om jag ställer det i hörnet på golvet så spiller jag inte ut det för man går ju aldrig där. Men nej jag lyckas välta det iallafall. Ut över mattan så klart!

Haha man blir skitsur när det händer men nu i efterhand så tycker man att det är ganska komiskt, typ som en skrattscen ur en mister bean film :P

Askungen på ålderns höst

Askungen har nu fyllt 75 år. Efter ett långt liv med prinsen, som nu är död, sitter hon ute på sin veranda en skön sommardag med sin han-katt som heter Bob.

Helt plötsligt uppenbarade sig hennes goda fe.
Askungen frågade:
- Min goda fe, vad gör du här efter alla dessa år?
Den goda fen svarade och sa:
- Askungen, du har levt ett perfekt liv sedan jag sist såg dig. Är det någonting som du önskar djupt inne i ditt hjärta?

Askungen blev något förvånad, men lycklig, medan hon tänkte...

Sedan sa hon:
- Jag önskar att jag var rikare än jag kunde förstå. Vips, så var hennes gungstol förvandlad till renaste guld.

Bob hennes trogna gamla katt, hoppade upp i hennes knä, han var lite skräckslagen.
- Tack min snälla fe, sa Askungen.
Fen svarade:
 - Det var väl det minsta jag kunde göra för dig.
- Vad vill du ha som din andra önskan Askungen?
Askungen tittade ner på sin gamla, sköra kropp och sa:
- Jag önskar att jag var ung igen. På en gång förvandlades hon till en ung skönhet.

Hon kände hur vigören kom tillbaka, som hade legat orörd i många år.

Då sa den goda fen:
- Du får EN önskan till, Askungen.
Askungen tittar på den förskrämda katten, och så säger hon:
- Kan du förvandla min katt Bob till en ung, snygg man?
Så stod BOB där, den tjusigaste unge man som hon någonsin hade sett. Han var så tjusig att fåglarna i skyn föll ner vid hans åsyn.

Den goda fen sa: - Ha det så bra i ditt nya liv! Så försvann hon som en blixt i blått elektriskt sken.

Under ett par minuter tittade Bob och Askungen varann djupt i ögonen. Askungen satt som förstummad och beundrade denna urtjusiga karl. Då gick Bob sakta fram till Askungen som satt i sin gyllene gungstol, han kramade henne med sina muskulösa starka armar. Han böjde sig och blåste lätt i hennes hår och viskade:
- Nu ångrar du dig allt att du kastrerade mig...

Hahaha, lol den var riktigt rolig. Jag älskade askungen när jag var mindre men jag läst den här versionen.:P Hon skulle nog ha tänkt sig för innan hon steriliserade sin stackars kisse :/

hejhopp :)

Dagen igår var jättemysig. Först så gick vi upp till en park en liten bit härifrån och satte oss på en filt och fikade, pratade och spelade kort. Vi hade med oss ett par högtalare och min mp3 också så vi hade musik vilket var extra mysigt :) När vi hade tröttnat på det efter några timmar så gick vi hem för att byta kläder och fixa iordning oss och sen åkte vi in till stan och åt på en jättemysig liten grekisk restaurang(samma som vi fölovade oss på för ett halvår sedan). Efter greken så gick vi och tog ett glas på en liten pub en bit därifrån :) Dagen avslutades med film och tända ljus hemma. Hela dagen blev jättebra :)


Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se vad som händer idag. Det blåser jättemycket här, man kan nästan tro att det är storm. Så man kan nog inte vara utomhus så mycket idag :P

En väldigt lååååång lista :)

Jag kommer inte vara så aktiv på bloggen idag för att jag ska umgås med Habibi hela dagen. Så här får ni en lista att roa er med :)

Vilken svordom använder du mest? Jag brukar skrika "jäääävlar" när jag blir riktigt arg.

Äger du en iPod? Ja

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jag behöver ingen väckarklocka just nu :)

 Använder du flip-flops? Ja, älskar dem!

 Var köper du dina matvaror ifrån? Willys

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar hellre bilder än att vara med på bild.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Sex and the city-filmen, den är ju bara för bra!!

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det beror på hur mycket jag vann, men en egen lägenhet till mig och habibi helt klart. Och sen skulle jag shoppa kläder och skor! Och sen skulle jag så klart spara lite också.

Vilken låt spelas i din playlist just nu? Three days grace - Never too late

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Jag är ganska kär i Kevin Borgs musik. Men ett säkert kost som alltid funkar är Bryan Adams. Jag bara älskar hans röst!!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Nej faktiskt inte, och även om någon hade berättat en hemlis för mig skulle jag ALDRIG berätta den för någon annan.

 Vad åt du till middag senast?
Vi åt pasta med tomatsås idag.

Använder du huvtröjor? Ja jag  älskar dem, men det ska vara med dragkedja..

Kan du vissla? Ja, men inte busvissla så där högt!

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Jag är väldigt åksjuk så jag kan inte åka så mycket saker, men jag gillar lustiga huset på grönan.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja det finns alltid männsikor som vill framstå som tuffa och därför pratar bakom ryggen på människor.

Vilket riktnummer befinner du dig i? 08

Tittade du på tecknat när du var liten?
  Jag tittade mäst på Astrid Lindgrens filmerna, men bolibompa så klart!

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Ja jag har plera stycken ganska nära. Bor man i sthlm så.

Hur många syskon har du? Jag har faktiskt inga syskon.

 Är du blyg inför det motsatta könet?
Nja i början när man precis har träffats men det släpper ganska snabbt.

Äger du några band t-shirts? Ja, marcoolio, friends och alla de där från när man var liten.

När flög du senast? Till Tyskland med Habibi i våras.

Läser du för skojs skull?
Ja jag älskar att läsa böcker. Varför skulle man annars läsa?

Pratar du några andra språk? Engelska som vi lärde oss i skolan.

Har du en stationär dator eller en laptop? En laptop jag fick av skolan när vi tog studenten :)

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Jag vill göra en tatuering men jag vet inte vad för något än. Ge mig förslag :)

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det är romantiskt när de gör det, men det är inte nödvändigt :)

Kan du kasta macka?
Ja med den rätta stenen så går det :)

Vad har du med dig in på bion?
Popcorn eller snacks och en läsk. Och Habibi eller en kompis :)

Vem var din favoritlärare och varför?
Therese eller Gustav var mina favoriter. De var så snälla och lättsamma att prata med. De kunde verkligen handskas med en klass.

Har du dejtat någon av en annan religion? Min kille har en annan religion. Men vad spelar det för roll?

Vad har du för väder? Just nu är det sol men en massa moln.

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska och Religion.

Gillar du att flyga? Ja det är väl inget med det.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humor och att vara snäll och bry sig om den andra.

Gillar du din boende-situation?
Nja, jag skulle gärna ha en egen lägenhet, bara jag och Habibi :)

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag vet inte riktigt. Jag gillar att sova :)

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte just nu iaf :P

Vilken är din favoritfrukt? Äpple helt klart :)

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20!!

Tror du på liv på andra planeter?
Ja det tror jag, någon stans. Det är ganska läskigt att tänka på tycker jag :P

Vad var det senaste du åt? Frukost

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är ingen skillnad.

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Mammas bästa kompis i österrike hette det, mormor är från österrike.

Gillar du senap? Ja, på korv med bröd är det ett måste.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Det  skulle vara häftigt, känna efter hu fåglarna har de men jar är så himla höjdrädd så jag skulle aldrig våga.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Den romantiska tror jag.

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej inte på ebay, men på Tradera. Det var en mobil. Jättebra telefon och fungerar hur bra som helst, som ny!

Tycker du om att krama folk? Jag kramar gärna mina vänner.

Skulle du säga att du är trendig? Nje, jag köper det jag gillar och som sitter snyggt.

 Äger du en digitalkamera? Ja, en system och en vanlig.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag vet.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja jag tycker att det är lite iriterande :P

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Ingen bok men filmer kan få mig att gråta ibland.

Vad är du allergisk mot? När jag var liten var jag alergisk mot perfym, men just nu är jag bara känslig mot insektsbett, de svulnar upp jääättemycket och kliar som sjutton.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag vet faktiskt inte. Mamma och pappa visste att jag skulle bli en tjej så jag tror inte att de planerade några killnamn.

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Vem som helst, jag tycker det är bara kul att läsa såna här listor.

Mysig dag

Hej bloggen. Jag har precis ätit frukost och ska börja göra mig i ordning. Habibi slutar klockan två och då ska vi ha en mysig dag helt för oss själv. I går när det var vran halvårsdag som förlovade så jobbade Habibi hela dagen så vi ska ta igen det i dag i stället (btw. idag har vi varit tillsammans i 1,5 år). Jag tror vi ska gå ut på en promenad och ta en picknick någon stans och sen i kväll så ska vi gå på grekisk restaurang. Hur mysigt som helst.

Nu måste jag göra mig i ordning, eller iaf hoppa in i duschen. Jag är lite seg idag, jag har inte sovit så bra i natt. Det var så varmt och jag hade ont i magen. Men jag är glad iaf, jag vill att det ska bli en jättemysig dag.  :D

Jag funderar på om jag ska locka håret, eller får se. Kanske bara fönar upp det.

Hoppas ni får en lika bra dag som mig! :)

Skärgårdsdoktorn


Haha, jag har suttit och kollat på några avsnitt av skärgårdsdoktorn nu på eftermiddagen, det var verkligen en av mina favoritserier när jag var liten. Jag kommer ihåg när avsnitten sändes på tv för första gången. Jag satt som klistrad framför tv:n varje vecka de visade avsnitten. Haha, jag hade alla säsonger på gmmal hederlig video, har de foftfarande någon stans tror jag :) Aja, det är iaf en serie som hänger med hur länge som helst. Jag kan sitta nu över tio år efter att den första säsongen har sänts och tycker att de är lika bra som de var då.

Jag blev jätteglad när jag klickade in på den här sidan och såg att de planeras att göra en långfilm av serien. Det låter väldigt spännande tycker jag. Man har ju så höga förväntningar nu efter som serien var så himla bra, hoppas verkligen filmen komma hålla måtten. Nästan som när de skulle göra en långfilm av "sex and the city" serien. Den serien är ju verkligen så himla bra, så det skulle bli svårt för filmen att mäta sig med serien men de lyckades de verkligen bra med för filmen är ju verkligen hur bra som helst! Det enda jag undrar om skärgårdsdoktorns filmen är hur det kommer vara med skådisarna. Det stod i artikeln att de skulle ha samma skådespelare, vilket är väldigt roligt. För de skulle någ inte vara samma serie utan skådisarna. Men är inte de ganska gamla, jag menar "wilma" hon är ju vuxen nu. Ska hon spela ett barn eller kommer de flytta fram handlingen tio år också. Nej, det här var riktigt spännande, jag vill inte vänta över ett år på filmen, jag vill se den nu! :DIdag är en bra dag!

Idag är en bra dag, för Habibi och jag har varit förlovade i ett halvår idag!

För ett halvår sedan satt vi där på resturangen och du hade skrivit ett alla <3-dagaskort till mig och jag läste det, världens finaste btw, och sen sa du att jag skulle vända på kortet och där hade du tejpat ringarna. Du frågade mig om jag ville leva mitt liv med dig, och självklart svarade jag ja! Åh vad jag älskar att vara förlovat med dig, att gå runt med ett tecken på att vi älskar varandra mera än något annat är det mysigaste som finns och gör mig glad i hela kroppen! Jag älskar dig mäst habibi!God natt

Med detta klippet vill jag bara säga god natt!


Världens sötaste sovande lilla kisse :)

Svar på fråga

Jag har fått lite frågor om varför jag har valt att heta just Habibtirosie.blogg.se så jag tänkte att jag skulle försöka förklara det :)

Jag heter ju Rosie som ni kanske har förstått :D
Varför jag har valt att heta just habibti framför rosie  är för att min kille pratar arabiska som modersmål och brukar därför kalla mig just Habibti, som betyder älskling på arabiska. När jag skulle välja namn på bloggen så var inte rosie.blogg.se ledigt så därför tyckte jag att det skulle vara gulligt att heta just habibtirosie.blogg.se. Det betyder ju något speciellt för mig och jag vil ju ha en blogg som är personlig av sig och jag vekligen är den jag är och inte försöker spel någon annan, därför valde jag just detta namnet. Hoppas ni blir nöjda med svaret. Det är lite svårt att föklara så här :)Snälla svara på frågan i tidigare inlägget, skulle verkligen behöva era åsikter :)

Ännu en dag

Hej bloggen! Just nu sitter jag ensam hemma för pappa har åkt iväg med lite kompisar och habibi har precis åkt till jobbet. Jag har lite långtråkigt just nu faktiskt. Annars brukar jag iallafall ha Ronja hemma men hon är hos grannen just nu, han brukar låna henne när han får  hem sina barnbarn för att de tycker att det är så himla ku att leka med henne. Jag vet att hon älskar det med så, hela hon skiner upp när hons er ett barn, speciellt om de har en boll i handen :) 
Jag vet faktsikt inte vad jag ska göra just nu, ni kanske kan hjälpa mig lite

Kan inte ni ge mig ideer på vad jag kan skriva om här i bloggen, skulle ni vilja ha en frågestund?  Eller vill ni att jag skriver om något annat? Snälla ge mig ideer! Den som tipsar mig om det jag kommer skriva om får en länkning :)

Hundordbok

Har du svårt att förstå din hund, här har du en lista med de vanligaste sakerna i en hunds värld och vad de betyder för hunden (enligt någon rolig person iaf) :)

KOPPEL: Ett rep som sitter fast i ditt halsband och som gör det möjligt att leda din person dit du vill att han/hon ska gå.

HUNDSÄNG: Vilken mjuk, ren yta som helst, som till exempel det vita överkastet i gästrummet eller den nyomklädda soffan i vardagsrummet.

DRÄGGEL: Detta är vad du gör när dina personer har mat och inte du. För att göra detta korrekt så måste du sitta så nära du kan och se ledsen ut, sedan låter du drägglet falla till golvet, eller ännu bättre, i deras knä.

NOSNING: En social sed att använda när du hälsar på andra hundar. Placera din nos så nära baken du kan på den andra hunden och andas in djupt. Upprepa ett flertal gånger, eller till din person ser till att du slutar.

SOPTUNNA: En behållare som dina grannar ställer ut en gång i veckan för att testa din uppfinningsrikedom. Du måste stå på dina bakben och försöka putta av locket med din nos. Om du gör det rätt så blir du belönad med margarinpapper som du kan riva sönder och köttben och mögliga brödkanter att äta.

CYKLAR: En konditionsmaskin på två hjul, uppfunnen för hundar för att kunna kontrollera midjemåttet. För att få maximalt träning så måste du gömma dig bakom en buske och sedan hoppa ut och skälla högljutt och springa vid sidan av cykeln i några meter. Personen kommer sedan att tappa kontrollen över cykeln och falla in i buskarna och du kan gå lycklig därifrån.

DÖVHET: Detta är en åkomma som påverkar hundar när deras person vill att de ska komma in och de vill stanna ute. Symptomen inkluderar att stirra tomt på personen och sedan springa i motsatt riktning eller lägga sig ned på marken.

ÅSKA: Detta är en signal att världen kommer att gå under. Människor är dock förvånansvärt lugna under åskväder, så det är nödvändigt att varna dem för faran genom att darra okontrollerat, flämta, rulla runt med ögonen och följa dem hack i häl.

KATTER: Dessa är väldigt jobbiga djur som du ska jaga iväg. Ge dig inte förens de har försvunnit. Försvinner de upp i ett träd, försök inte föja efter upp, stå nedanför och skäll i stället. Då kan du gå när du vill medans katten får sitta kvar i trädet.

PAPPERSKORG: Detta är en hundleksak fylld med papper, kuvert och gamla godispapper. När du blir uttråkad, vält papperskorgen och strö runt papperen i hela huset tills din person kommer hem.

SOFFOR: Dessa är för hundar som servetter är för människor. Efter att man har ätit så är det artigt att springa upp och ned i soffan och torka av sina morrhår.

BAD: Detta är ett sätt som människor använder för att blöta ned golvet, väggarna och sig själva. Du kan hjälpa till genom att skaka pälsen våldsamt och mycket.

BUFF: Det bästa sättet att få en människas uppmärksamhet när de dricker en kopp rykande hett te eller kaffe.

LUTA: Varje bra hunds svar på kommandot "sitt"! Speciellt om din person har klätt upp sig för kvällen. Detta är väldigt effektivt just före en kavajtillställning.

Listan hittade jag härMin lilla bäbis Ronja :)
Undra om hon har läst den här ordboken. :P

Ge mig ett jobb :)

Ja rubriken säger nog allt just nu. Jag har ringt runt lite överallt nu på morgonen för att fråga om lediga jobb men det finns ingen stans! Antingen så har se skärt ner, eller så finns det inga lediga platser eller så är chefen inte där! Jag vill verkligen ha ett jobb, jag vill inte bara sitta hemma.

Ett jobb som jag ringde till som nog skulle vara ganska kul är ledsagare till gamla männiksor, man är som ett sällskap till dem. Vissa följer man med på olika ärenden de ska som ett stöd, vissa vill bara att man läser tidningen för dem eller umgås med dem. Verkar ganska mysigt i sig, jag är ju van vid gamla så det skulle inte vara något problem för mig att umgås med dem. De flesta gamla är ju så gulliga, och de är ju de själva som har sökt extra hjälp genom denna tjänsten så det är ju något de själva har valt så då blir det någ enklare. Men de hade inga lediga jobb just nu så de skulle återkomma. :/

Snälla ge mig ett jobb någon!
:D

Vardagskvällar

Hej bloggen! Har ni tänkt vad man skulle umgås mera med varandra om man bara skulle bojkotta alla elektronikprylar i en vecka. Som tillexempel just nu, jag sitetr vid datorn och Habibi sitetr och spelar play station. Hur kul är det egentligen. Okey det är ju kul att blogga och han tycker att det är jättekul att spela fifa men man umgås ju inte med varandra på riktigt fast vi sitter precis bredvid varandra. Skulle det inte vara roligare om man spelade kort eller ett sällskapsspel eller göra någonting tillsammans på kvällarna i stället för att kolla på tv/ sitta vid datorn eller spela tv-spel. Kommer ni ihåg när man var liten när man verkligen uppskattade att "leka" med sina kompisar. Man var verkligen bättre på att umgås då. Man hade inte tid att sitta och tråka, man ville umgås och göra saker hela tiden. Var det inte roliga förr?(haha nu låter jag som min pappa). Men jag tror att man måste lära sig att umgås med varandra utan elektroniken inblandad. Håller ni inte med?!Jag måste bara visa den här bilden, jag gjorde den i photoshop för ett tag sedan(innan jag bodde ihop med habibi). Jag tycker bara att bilden är så himla söt!Lite städmusik :)

Jag har en väldigt bred musiksmak, men bland annat detta pumpas ut från högtalarna just nu :)Akon - I wanna love you


Friends featuring Darin - What If


Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love
 


Three Days Grace- Are you readyHillary Duff - Från filmen raise your voice


Jättebra gratis sidan där man kan tjäna pengar bara genom några klick! Man får allt utbetalt i kontanter i stället för presentcheckar! Bli medlem HÄR och få 20 kronor i startbonus!

10 bevis på att du har växt upp med tekniken

1. Du använder Lol ,Btw, brb och Ofc även i diskutioner Irl. :P
2. Du skriker "ctrl + Z" när du misslyckas på ett prov.
3. Du fattar ingenting då din pappa säger att du måste stoppa in kabeln till internet, internet är ju trådlöst!
4. Du skriver på msn till din kompis och frågar om ni ska gå på lunch tillsammans, fast hon sitter bredvid dig.
5. Du skriver på din blogg/ bdb om du är arg på någon i stället för att ta det direkt med personen.
6. Du har aldrig använt det gamla skrivsättet på mobilen, vadå finns det något annat än T9?
7. Du förstår inte varför folk förtfarande skriver brev till varandra när det finns mail?
8. Varför ska man hyra film när man kan ladda ner?
9. Du vet inte vad en freestyle är , det måste vara en gammal MP3?
10. Du har varit medlem på alla dessa communityn.  Kamrat, Snuttis, Lunarstorm, Playahead, Bilddagboken och Facebook.


Mysfrukost med film

Just nu sitter jag och äter frukost samtidigt som jag kollar på "Dirty dancing 2", den är ganska bra men inte lika bra som ettan som var min absoluta älsklingsfilm när jag var mindre! Mysig start på dagen faktiskt, man får liksom en mjukstart och kan vakna till i sin egna takt.  Jag önskar nästan att det ska bli regn idag så man kan sitta ihopkrupen i soffan med en filt hela dagen och kolla på film som man gjorde när man var liten. När jag var liten så sa mamma att när det regnade så fick man sitta inne och kolla på film hela dagen om man ville. Men om det var sol eller "bra väder" så skulle man vara ute så mycket man kunde. Så jag förknippar regn lite med film och myskväll. Haha, har ni inte hoppats i bland också att det ska bli regn så man kan vara inne hela dagen utan att få lite dåligt samvete.

Nej nu ska jag se klart filmen och sen ska jag börja städa. Det ligger en massa dammråttor under min säng som jag ska utrota :)

Update: Det regnar här nu :) haha

I carry your heartVärldens finaste dikt, den får en nästan att börja gråta. Den ska jag ha på mitt bröllop när jag gifter mig!
Nu ska jag sova, God Natt!


Skinnjacka

Jag måste bara visa er min skinnjacka som jag köpte för en vecka sedan.
Jag älskar den och tycker att den är grymt snygg.
Ni kanske tycker att det konstigt at jag köpte en skinnjacka till hösten när det fortfarande är sommar. Men det börjar tippa in lite höstkläder i butikerna redan nu, och de finaste kläderna och vanligaste storlekarna gå åt först så var ute och kika :) Jag var inne på Bikbok först och provade jacka men där var det redan slut i storlekar, expediten sa att de bara hade fått in några enstaka, konstigt tycker jag :/

Det roliga är att att några dagar efter att jag köpte min så köpte Habibi också en fast i killmodell såklart. han tyckte väl att den var snygg :P Så nu hänger de bredvid varandra i hallen. Haha kärlek :)599 kr på Cubus
Min till vänster och Habibi's till höger

Dagen

Jag visste ju inte vad vi skull göra för att det var så tråkigt väder idag när vi egentligen ville åka och bada. Så vi stack iväg på en liten cykel tur i stället och fotade lite. Det var så kvavt ute så man blev helt klibbig på armarna. Jag fattar inte att detta högtryck bara ligger och väntar. Det är ju bättre att det börjar regna och åska i några timmar så målnen får lätta på trycket och sen kan vi få fint väder igen. Det låter väl som en bra ide.

Vi tog lite bilder idag, men det här är nog den mest seriösa :D Vi fick solen i ögonen så jag kisar lite på bilden ;)


Habibi och jag <3

Man vänjer sig aldrig vid...

* ...det krasande ljudet från små svarta djur när ni trampar på dem!
* ...att upptäcka den första lilla skråman på er sprajlans nya bil!
* ...när kritan går av och era naglar skrapar mot svarta tavlan!
* ...allmänna toaletter som inte får att låsa inifrån!
* ...att vänta på besked från en läkare om ert tillstånd och hur era röntgenplåtar såg ut!
*... att vänta på att få komma in till operation!
* ...att se en flygvärdinna demonstrera hur man använder syrgasmasken!
* ...att se en polisbil i backspegeln även om ni inte gjort något fel!
* ...att er hund tittar på när ni klär av er!
*... att bli lämnad av den man älskar!
*... att upptäcka att det bara finns kallvatten kvar när man redan har schampoonerat in håret!
*... att visa-kortet inte fungerar när man ska betala, även fast man vet att det finns pengar!
*... att gå igenom tullen på flygplatsen!
* ...att tandsköterskan säger "Det är er tur nu!"
* ...att kasta bort reklamförsändelser som meddelar att ni kan ha vunnit en miljon!
* ...att väckas till hyperglada morgonpratare då klockradion går igång!

Lista hittade jag här

Finns det något annat ni kan komma på som man aldrig kan vänja sig vid?

Drömmar

Hej bloggen. Jag vaknade vid elva men har hinte hunnit blogga förens nu, vi gick upp och fixade en god frukost med ägg, rostad macka, fil och flingor och grejer. Mysigt värre.

Jag hade en konstig dröm i natt. Jag drömde att jag träffade "anden i  flaskan". Han sa att jag skulle flytta in hos en kändis i en månad (jag skulle inte bara bo hos kändisen utan även leva dens liv genom att gå som en skugga efter den hela dagarna) och jag fick välj vilken kändis jag ville. Den kändisen jag valde var Marcoolio(fråga mig inte varför, jag tycker inte ens om han). jag gick hem för att packa och fixa för mitt nya liv och sen åkte jag hem till han, när han öppnade dörren var det marcoolio fast i Carolas kropp. Han hade Marcoolios röst och skägg! men hennes kropp. Det var skitkonstigt och jag visste inte hur jag skulle reagera och vara i närheten av han. Skulle jag säga Marcoolio eller Carola till han? Skulle jag prata med han som med en man eller en kvinna. Sen ska man inte tala om när jag skulle följa hans liv. Det var den konstigaste drömmen jag har haft på flera månader.

Fy vilket väder vi har fått nu då Jg vaknade relativt tidigt och var uppspelt för att vi hade bestämt att åka till en utomhuspool idag och bada. Så drar jag upp rullgardien och vad möts man av? Stora tjocka moln och kvaft som fan. Det kommer nog bli åska idag. Afff, bara för att vi hade planerat något annat. Jag blir sur!

Det har kommit en massa nya läsare till min blogg har jag märkt, ni är hjärtligt välkomna! Om nu undar något är det bara att skriva en kommentar så ska jag svara så gott det går!

Stranden och kändisar.

Följ min blogg med bloglovin

Det var ganska kallt i vattnet idag. Jag hade ju fattat att det skulle vara det med tanke på att det inte har varit sol i så många dagar. Men inte riktigt sååå kallt trodde jag nog inte det skulle vara. Det var kanske 17 grader i vattnet. Jag som inte brukar vilja hoppa i från bryggan gjorde faktiskt det för annars skulle jag inte ha kommit i. Jag brukar vara en riktig badkruka av mig men i sommar så har jag badat ganska mycket. Det var Sandra som hjälpte mig att övervinna min rädsla att hopp från bryggor(jag har inte vågat hoppa där jag inte har nått botten förut) men nu efter det tycker jag det är skitproligt att bada igen. Barnsligt jag vet, men i bland måste man ha barnasinnet kvar :DBtw. Idag när vi skulle till stranden så mötte vi en kille som jag tyckte att jag kände igen.Vi fortsatte att gå och sen kom jag på att det var ju Joel Kinnaman och som spelade i senaste Johan Falk filmen. Det är coolt vilka man kan träffa på ute. Sist vi var på IKEA så mötte vi på självaste Sally eller hon heter ju inte det på riktigt men för mig är hon det :P

Vilken är den coolaste kändisen ni har träffat på ute någonstans?

Den coolaste jag har träffat på är nog Carola. Träffade på henne i cafet på sös.


Den här listan är så klockren!

Du minns allt detta om du föddes under 1990-talet:

Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

-när nikelodeon var på hela dagarna

-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply

-pokemon och digimon

-sommarlovsmorgon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Pippis pappa var fångad av pirater

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-när tamagutchi var allas bästa vän -"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"
-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"
-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"
-"boom boom boom boom, I want you in my room"
-"Mama mia, here I go again" du kan alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter -när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt
-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen
-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-när det var jojo-period och alla övade in tricks

-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

 -Creep School, Aahh! Riktiga monster!, - Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

 -när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"

-när piggelinglassen kostade 6 kr -och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?Var det någon mer än jag som också samlade på pokemon kort när vi var små?

Dagens youtube klipp:

Haha fy vad jag diggar den här videon, även fast det inte är på riktigt så är ungarna så coola :D

Min kompis son kan skrika eller vara sur och varje gång man sätter på det här klippet så blir han glad och börjar dansa med :D Så kul :) Barn är så himla gulliga ibland :P


God morgon världen!

Eller det var "god morgon" redan vid 7 när jag vaknade av att Habibi skulle gå till jobbet. Men jag lyckades somna om igen och vaknade för en timme sedan. Man ska ju inte gå upp sju på morgonen när det är sommarlov! Eller sommarlov och sommarlov, har jag sommarlov när jag presic har tagit stundeten. Det kan ju inte vara sommarlov, för jag har ju inte"lov får skolan" och ska tillbaka. För jag ska ju inte fortsätta nu direkt utan vänta ett år. Och semester har jag inte heller för jag har ju inte lyckats få något jobb heller. Jag är nog bara ledig! Eller arbetssökande kanske :P


Jag fick ett sms av Sandra för en liten stund sedan där det stod att de sitter på flyplatsen nu och ska snart gå på planet till Grekland. Fy vad jag är avis på henne :P Hon är verkligen värd denna resa, men jag vill också åka iväg. Det är ju så himla underbart att gå på ett flygplan till vämen och veta att när man är där nere har man inga bekymmer, inga måsten, bara sola och bada och ta det lungt!
För cirka ett eller två år sedan hade jag tänkt att tågluffa runt i europa hela denna sommar. Eller sticka iväg som au-pair.  Men det blev inte av. Då ville jag att denna sommar skulle bli helt vild, med resor och så. Men nu vill jag bara att den ska vara lugn och man verkligen får slappna av. Men en lite charter-tipp är ju aldig fel.Vad är erat drömresemål?

Everything I do - I do it for you.

Jag älskar verkligen den här låten, den får mig att bli lugn och må bra. Den har verkligen hjälpt mig igenom många jobbiga stunder. Enjoy!Look into my eyes - you will see,
What you mean to me.
Search your heart - search your soul,
And when you find me there, you'll search no more.

Don't tell me it's not worth tryin' for.
You can't tell me it's not worth dyin' for.
You know it's true,
Everything I do - I do it for you.

Look into your heart - you will find,
There's nothin' there to hide.
Take me as I am - take my life,
I would give it all - I would sacrifice.

Don't tell me it's not worth fightin' for.
I can't help it - there's nothin' I want more.
Ya know it's true,
Everything I do - I do it for you.

There's no love - like your love.
And no other - could give more love.
There's nowhere - unless you're there.
All the time - all the way.

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for.
I can't help it - there's nothin' I want more,
Yeah, I would fight for you - I'd lie for you.
Walk the wire for you - yeah, I'd die for you.

Ya know it's true.
Everything I do. Ohhhhhhh, I do it for you.Bild som jag tog idag ute i våran rosenbuske! Jag älskar bilden, fin va?

Grillning

Vi har precis grillat klart här hemma och sitter nu ute och myser av sommarkvällen <3Det blev korv med bröd och hamburgar idag, för vi orkade inte åka och handla. Men huvudsaken ä ju att man grillar, känslan liksom :D


Apoliva tjejen och besöksrekord!

Vad tycker ni egentligen om denna reklam? Det finns ju bade positiva och negativa facebook forum om denna reklam. Jag läste för några dagar sedan i aftonbladet att det inte riktigt var meningen av de som gjorde reklamen att man skulle tycka att tjejen läskig eller så.
Själv så tyckte jag från början att reklamen var lite deprimerande och ledsen. Jag tyckte synd om tjejen på något sätt, hon ser lite seprimerad ut tycker jag. Men jag vet inte om jag tycker att hon är läskig. Jo, lite kanske :/
Åh vad jag blir glad när det trippar in nya läsare till min blogg. Med hjälp av er har vi slagit besöksrekord idag igen! Ni är verkligen bäst! Hoppas ni tycker om bloggen och stannar kvar här!! :D

Liten lista

Namn? - Rosie
Din ålder? - 19
När är du född? - 28 Maj 1990
Vart bor du? - Sundbyberg
Bor tillsammans med? - Pappa och min älskade pojkvän
Hus eller lägenhet? - Hus
När gick du upp imorse? - Jag vaknade vid halv 12, sovmorgon for the win!
Har du pojk-/flickvän? - Ja, världens bästa pojkvän
Tycker du om någon just nu? - Många ;P
Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
3:an eller Kanal 5? - Det beror vilken som har de bästa programmet
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
Kenza eller Blondinbella? - Kenza, men jag läser båda bloggarna
Blondiner eller brunetter? - Båda, men själv föredrar jag brunt hår
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? - Folk som ljuger och inte kan stå för vad de själv gör
Vad gör dig glad? - När jag lycks med något
Vad gör dig ledsen? - När folk ljuger och sårar
Vad längtar du till? - Att få ett juoo och flytta till en egen lägenhet med min älskling
Vad ångrar du i ditt liv? - Det finns lite saker som jag ångrar men man lär sig av sina misstag
Bästa tjejtidningen? - Jag tycker fortfarande Frida är bäst fast jag har läst den sen jag var 13 typ :P
Bästa TV- serierna? - Våra bästa år, Scrubs. City akuten och Dr Queen var jag helt såld i när jag var mindre.Soool!

Just nu: Jag ligger ute på gräsmattan och solar, men det blev för varm i solen så jag förflyttade mig till skuggan :P

Jag älskar sommar nar det är sol!!


Bilder :)

Nu har jag äntligen överfört alla mina ganla bilder som låg och skräpade på min externa hårddisk. De bildern var ju på min gamla laptop men när jag fick lämna in den så la jag över alla bilder på externa och sen nu när jag fick denna nya (eller ny är den inte men iaf) så var dne helt utan bilder, sakna! Men nu så!!

Åh vad jag saknar mitt långa hår när jag ser de gamla bilderna. Det var riktigt långt och allt var mitt eget. Inga extensions här inte. Men sen blev jag trött på det och klippte av allt. Aja det var sjönt det med ett tag men nu saknar jag det långa. Ge mig det igen!


Helg

God morgon bloggen!
Kan tyckas lite sent att säga just "god morgon" men jag vaknade faktiskt för en timme sedan. Jag brukar vanligtvis få lite ångest och gå upp ganska tidigt på sommaren för att jag tycker annars att man missar all sol :P Men nu den senaste tiden så har jag sovit ganska länge på mornarna och fy fasen vad sjönt det är att bara ligga och dra sig på morgonen.

Just nu sitter jag och äter frukost. Fil med jordgubbssylt, rostade mackor och ett glas saft. Är det fler än jag som dricker extra mycket saft på sommaren. Det är någ för att mamma alltid serverade saft på sommaren när jag var liten. Hon sa att det släckte törsten bäst! Och jag tycker faktikst att det är sant, det finns inget godare än kall saft en varm sommardag! Speciellt Jordgubbssaft! :D

Vad ska man hitta på idag då? Habibi slutar vid två och då tänkte vi kanske åka och bada. Fast jag trör att det är väldigt kallt i vattet nu. Funderar på att åka till någon utomhus pool i stället, de brukar ju vara tempurerade iaf :P Vad brukar ni göra i stockholm på sommaren? Det enda jag kan komma på nu är bada men det måste ju finnas mycket andra utomhusaktiviteter också. Stockholm är ju försjutton en stor stad :D
Fredagskväll

Det blev kokt potatis och gärpar till middag idag :D Inte så märkvärdigt men gott faktiskt :P

I kväll ska vi nog inte göra något speciellt förutom att kolla på tv eller spela play station 2. Habibi är trött efter jobbet och jag orkar faktiskt inte heller gå ut. Ska kanske få Habibi att spela lite sällskapsspel med mig. Sequence eller Monopol kanske. Det var ju ett tag sedan man spelade sälskapsspel. Vi har en massa hemma men spelar dem aldeles för sällan. :D

Jag måste bara hitta laddaren till digitalkameran sen ska jag börja lägga in lite mera nya bilder på bloggen :P
Tack så mycket alla som tipsade mig om låten så jag hittade den <3<3<3
Den här låten är studenten för mig och varje gång jag hör den så blir jag glad i hela kroppen :D

Vad ska man äta idag då?

Nu har jag förflyttat mig från filten ute och in för att göra mat för att ha den klar när habibi kommer hem från jobbet om en timme. Men vad ska man laga för något? Jag har faktiskt ingen ide alls! Det är lite tråkigt att stå inne i ett kök när det är så bra väder ute. Men man behöver ju mat så då fär man laga något som går snabbt :D kan ni hjälpa mig med ideer på vad man skulle kunna laga?

Snälla kan någon hjälpa mig med vad låten med "barapapapapa papapaaa" heter, ni som har åkt flak efter studenten vet säkert vilken låt jag menar, men någon annan kanske också vet :P Snälla jag vill veta, har letat runt på youtube men hittar den ej :(


Ps. Har haft besöksrekord idag, hoppas att det fortsätter att stiga :P

Studenten, du är saknad :)

Åh, vad jag saknar sudenten! Jag kolla igenom bilderna hela tiden från den dagen och åh vad jag saknar det. Det är verkligen en speciell känsla att gå till skolan den där dagen och veta att det är sista gången vi kommer sitta i det där klassrummet tillsammans, det är sista dagen jag går på gymnasiet, det är sista dagen för allt som har med den skolan att göra. Men samtidigt är det första dagen på något annat mycket spännande, för nu är man vuxen och måste ta ansvar, måste söka jobb eller välja att plugga vidare. Nu ska man söka lägenheter, betala ränkingar och allt det där.

Det känns faktiskt väldigt bra att inte behöva gå tillbaka till skolbänken för första gången på 12 år! Men samtigigt saknar jag John Bauer. Jag saknar inte skolan, och jag saknar inte läxorna. Men jag saknar alla från klassen, och speciellt vårat tjej gäng som satt längst fram på vänster sida när man kom in i klassrummet. Jag saknar att komma till skolan på morgonen och träffa alla. Jag saknar att sitta och chatta eller sitta uppe på bdb på lektionerna i stället för att plugga, jag saknar att bli sur på Sohir för att han inte har fixat internet, jag saknar att få damp på datorn för att den hänger sig innan man hinner spara ett arbete. Ja ni som gick i klassen eller på JB över huvudtaget vet vad jag menar :P
Ni tjejer från klassen, vi måste träfafs :D Jag saknar er <3

Jag ska inte plugga i höst, i bland ångrar jag mig att jag inte sökte in redan till hösten men jag hade verkligen ingen ide om vad jag skulle plugga när vi skulle välja i våras. Det har jag iof inte nu heller men det skulle vara skönt att börja med det nu till hösten iaf, då blir man klar snabbare och har det gjort. Det är klart att man inte ska söka in bara för att ha det gjort utan att man verkligen vet vad man vill. Så man inte läser i onödan liksom. Så länge man inte vet så är det baar slöseri på tid anserjag. Just nu tror jag att jag vill läsa till lärare av något slag, isåfall till barn som har något slags handikap och bli special lärare åt dem. Men jag vet inte säkert om jag verkligen vill det så därför har jag inte sökt in till lärarlinjen än.

Nu så har jag inget bestämmt till hösten över huvud taget, det skrämmer mig lite men det är samtidigt skönt. Jag ska ju så klart försöka hitta ett jobb och då har jag ju det, men omjag inte hittar något då? Vad ska jag göra då?

Detta blev ett långt inlägg med tankar bara, haha, sorry :PPicasa 3

Jag har hittat ett nytt program Picasa 3 som är jättebra när man bara vil fixa lite med bilderna och göra fina collage och sådanna saker. Jag är ju van med photoshop så detta program är lite väl simpelt kanske men nu när jag inte har min äskade vän "photoshop" längre så är detta ett program som funkar. Man kan ändra bildrna lite, ta bort röda ögon och sådanna saker och fixa ramar på bilderna.

Ni hittar programmet HärDen här bilden gjorde jag lite snabbt för att prova programmet. Det är lite bilder jag hade i datorn från the sims 2 :P

Hej, jag har en blogg!

Förlåt bloggen, jag hade nästan glömt att du fanns, till i går!

Jag har helt enkelt slappat så mycket nu i sommar efter studenten så jag helt glömde att du fanns! Förlåt mig, jag ska skärpa mig nu!

Saker som har hänt i sedan vi senast träffades:
* Jag har bytt ut min gamla datorn(skolan ville ha tillbaka den och sen fick jag en nya "gamlare version" ) Vilket betyder att jag inte har photoshop längre :'(
* Jag har tagit det otroligt lungt och haft en slapp sommar
* Jag har tittat en mass nya bloggar som jag läser.
* Jag försöker att hitta ett jobb, men det går inte så bra :(
Nja det är mera men inget som jag för tillfället kommer på att skriva

Just nu sitter jag ute i solen för det är ju så himla bra väder nu, typ för första gången i sommar, nje men det känns så iaf :P Habibi jobbar, tjänar våra pengar, haha nej men det blir så när det bara är en som jobbar :P

Nu gick solen i moln , buhu
Skitbra sida!

Jag har hittat en jättebra sida som man lätt kan tjäna pengar på. Man får inga presentcheckar utan man får pengar rakt in på kontot! Till skilnad från tillexempel gratis bio och de sidorna när kan får ut allt i checkar :D

Jag har bara klickat runt i ca 2 minuter och har reda tjänat pengar. Sidan heter woopa.se och jag tycker att den verkar jättebra. Jag har förut varit medlem på gratisbio och dessa sidor men jag tycker inte att de fungerar så himla bra. Det var segt att få ihop poäng och man tröttnade efter ett tag men jag känner själv att  om man ser resultatet i pengar i stället så känner man att man har  nått någon stans. Det blir roligare liksom ;D  Aja vi får se hur det går, men jag har redan typ 25 kronor och jag har bara varit inne på sidan i ca 5 minuter :D

http://www.woopa.se