Lugn dag!

Hej!

Vad gör ni?
Jag sitter och sappar mellan kanalerna på tv:n... vet ni om det går något bra på tv ìkväll?

Dagen var bra, vi åkte först och bytte till vinterdäck och sen så tvättade och vaxade bilen också så nu är den riktigt fin!! Vi tog också lite bilder på bilen efteråt för vi funderar på att sälja den och köpa en ny bil, men är fortfarande lite osäkra på vad vi vill ha för bil.. 

Sen så åkte vi och handlade lite mat och sen har vi bara tagit det lungt hela dagen.  Det behövs faktiskt ibland.. :) 

I morgon ska jag och Sandra på starta eget mässan i Älvsjö :) Vi har ju funderat på att starta ett företag och var kan man hämta bättre inspiration om inte där! :)

Kram <3

Vinterdäck och nyshoppat..

Hej bloggen. Igår var en jättemysig dag med min Sandrini :)
Vi träffades först på stan i södertälje och gick runt och kollade lite på utbudet där :)
Jag hittade en jättemysig affär soim heter In&finn, de hade verkligen jättemycket fina saker men jag hittade inget direkt som fall mig i smaken just då.
Men jag hittade en annn jättefin sak från min nya älsklingsbutik H&M. Nämligen en jättefin handväska med axelrem. Jag har länge letat efter en bra stor axelremsväska att ha nu i vinter när man vill ha med sig mycket saker. Så den är perfekt, den kostade inte så mycket heller vilket är bra. :)



Sen så åkte vi hem till Sandra och gjorde min speciel soppa, potatis och purjulök med morötter i! super duper god blev den. Det var ungefär det som hände igår, super mysig dag :)

Vi kom också på att vi kanske ska åka till Ullared och julhandla snart innan den stora julruschen drar igång. jag har aldrig varit där men Sandra säger att det är superbilligt så jag blir ju lite nyfiken på att dra dit! :)


Nu så ska jag och Habibi ut och byta till vinterdäck på bilen, kan tyckas tidigt att göra det redan men med tanke på hur kallt det har varit och att det faktiskt har snöat i norra sverige så är det bäst att vara på den säkra sidan!

Kram :)

Ändrade planer! Jag åker hem till sandrini...

Ändrade planer! Jag åker hem till sandrini i Södertälje i stället. Jag mobilbloggar nog under dagen. Kram


God morgon!

Sandra ringde precis och väckte mig och berättade att hon snart ska komma hit. Mysigt. :) Vi har alltid roligt när vi träffas. :) Få se vad vi ska hitta på för rackartyg idag :)


Jättesöt bild på mig och sandrisen från min 18 års dag :)

Så nu för att få lite energi inför dagen så blir det lite frukost med scones. Jag bakade scones igår till frukosten och det finns fortfarande några kvar. Värmer man dem lite i micron så smakar dem som nybakade igen! Perfekt :) Så vad ska ni göra idag då? Kram





Så himla gott med scones till frukost!! :) och sen ska man dricka mjölk till, finns inget godare! :)


Hej. ...

Hej. jag vill bara prova att få en rubrik och sen text i mina mobilbloggar ...


Jag såg precis en jättebra film på kanal 4...

583 (MMS)

Jag såg precis en jättebra film på kanal 4+. Den handlade om en liten flicka som blev kidnappad av sin lärare. Och sen gör kidnappare allt till ett spel för poliserna när de försöker hitta flickan. Riktigt bra och skådespelarna är riktigt duktiga. Ni måste se den! :-) Fakta om filmen; Amerikanskt drama från 2001. När en senators dotter blir kidnappad kontaktar förövaren polisen Alex Cross. Det underliga med fallet är att gärningsmannen inte kommer med några krav p lösensumma. Cross börjar sätta samman en psykologisk profil på gärningsmannen och tillsammans med agenten Jezzie Flannigan börjar han undersöka fallet I rollerna: Morgan Freeman, Monica Potter, Michael Wincott. Reg Lee Tamahori


Snö

Jag kan inte förstå att det redan har snöat i sverige den här vintern. Det är bara mitten på oktober och det snöade i norrland för första gången i förrgår och i dalarna i går. Det är helt galet tycker jag. I norrland ligger snön kvar fortfarande men i dalarna är det inte lika kallt så den försvann nästan direkt. Men endå, snö!! jag längtar faktiskt tills det kommer snö här i stockholm. Jag menar ska det ändå vara så himla kallt som det är kan det lika gärna komma snö också. bara vi hinne rfå på vinterdäcken först som ska på på måndag. Haha.
Jag hörde att det skulle bli den kallaste vintern på 50 år så vi vet ju vad vi har framför oss, och det börjar ju redan så här tidigt så det kanske stämmer. Då kanske vi får en vit jul i år då!! :)

 
Video lånad från fokis.se

Barnprogram Jag sitter och kollar på b...

Barnprogram Jag sitter och kollar på barnprogram på Disney channel. Jag tycker att det är roligt att sitta och kolla på om det inte finns något annat roligt på tv. Min favorit är Hanna Montana och Magi på waverly place. Haha :-)


Det finns många olika roliga program att l...

pf_1009201006351 (MMS)

Det finns många olika roliga program att ladda ner om man har en androidmobil. Jag har hittat ett program som heter picasa som man han göra mycket fina saker med sina bilder! Så himla roligt :-) Prova ni med. Gå in på Androidmarket och sök på picasa. Bilden ovan fixade jag i det programmet direkt i mobilen!


Så himla duktig vovve!

Tänkte bara visa er en jättesöt och duktig vovve som faktiskt kan prata!
Så himla söt och duktig!! :)


Hej!

Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen. Det har varit mycket vel om jag ska blogga igen ellere inte. Skriver ett inlägg väntar två veckor och skriver ett nytt. Men nu har jag bestämmt mig så då blir det så BLOGGA! Jag uppdaterar ju endå min facebook sjukt mycket med bilder och uppdateringar så då kan jag ju lika gärna uppdatera här med :)

Och tack jossan för att du visade hur man sms/mms bloggar :) Najs!

Så nu ska jag stada klart det sista så får vi se sen vad den här dagen har att ge!

Kramis

Mobilblogg Hej jag testar att mobilblogg!...

Mobilblogg Hej jag testar att mobilblogg! Få se om det fungerar :-)